Acord de Col·laboració MiB Ripoll - SAGE

3/03/2014

Des de Business Tic Consultoria ens plau informar-vos que Informàtics MiB Ripoll, distribuïdor de SAGE obre una delegació pròpia a OSONA a les nostres oficines.

Degut a la bona relació i l’ampli know how entre ambdues empreses, hem signat un acord de col·laboració per tal de poder oferir tots els serveis i productes SAGE a la zona d’Osona i Vallés aprofitant la nostre experiència acumulada de gairebé 20 anys implantant solucions d’aquesta prestigiosa marca a PIMES i Despatxos Professionals.

A Business Tic Consultoria des dels seus inicis oferim serveis de consultoria dels productes SAGE, entenent que amb aquests podem cobrir bona part dels requeriments de Gestió Empresarial dels nostres clients.

El nostre objectiu és disposar de la solució més adequada a cada necessitat empresarial i amb aquest acord amb Informàtics MiB Ripoll i SAGE podrem cobrir bona part d’aquests requeriments.

A Business Tic Consultoria tenim un ampli ventall de productes i serveis perquè us pugueu centrar en el vostre negoci, i nosaltres us buscarem les millors solucions TIC.

SAGEMiB.jpg