Ara és l’hora d’actualitzar els teus servidors

19/05/2015

Ara és l’hora d’actualitzar els teus servidors

La fi de suport de Windows 2003 fa necessari que totes les empreses valorin la necessitat d’actualitzar els seus sistemes, i en molts casos és imprescindible i urgent plantejar un canvi de servidor.

Perquè sabem que la teva empresa es mereix el millor, amb Business Tic Consultoria tindràs un Equip Guanyador.

Tenim les millors solucions en Sistemes, conscients que hem d’oferir preus competitius, no volem  renunciar a les solucions més avançades del mercat, que assegurin la continuïtat de la teva empresa.

Per nosaltres el més important és assegurar als nostres clients que fan la inversió adequada i amb totes les garanties, no ens la podem jugar amb algú tan important com tu i la teva empresa !!.

El nostre equip expert en sistemes porta temps analitzant i seleccionant productes que assegurin l’èxit de totes les implantacions.

  • Garantia: no tots els fabricant ofereixen el temps adequat de resposta davant d’una incidència ni la garantia de continuïtat adequada. Amb FUJITSU donem resposta a tots els requeriments amb equips de gamma professional i la millor resposta del mercat.
  • Virtualització: amb la virtualització aconseguim allargar el temps de vigència dels servidors, optimitzar la seguretat i recuperació de les dades i  minimitzar les inversions en cas d’increment de necessitats de l’empresa. VMWARE és l’estàndard de virtualització més implantat i amb les millors prestacions.
  • Seguretat: no podem renunciar a invertir en sistemes adequats de seguretat, que garanteixin la recuperació de dades i minimitzin el temps de restauració dels sistemes en cas de desastre. Depenent de la solució proposada utilitzem VEEAM Backup o ACRONIS per assegurar el mínim temps de recuperació de dades i assegurar la realització correcta de les còpies, i ho recolzem amb dispositius NAS o CLOUD per disposar sempre de Backups externalitzats.
  • Protecció: és bàsic que els sistemes estiguin protegits tant dels atacs interns com externs, i que es disposi de totes les eines de protecció necessàries i correctament parametritzades. Anti-virus, tallafocs, auditories de seguretat, etc. Per protegir de programari malèvol i infeccions dels sistemes utilitzem les solucions anti-virus de TRENDMICRO, constantment actualitzades, fàcils d’administrar  i amb la millor protecció.
  • Connectivitat: no podem entendre les solucions informàtiques sense connectivitat , hem de facilitar el treball al núvol, la implantació d’eines Cloud, la connexió d’usuaris externs, l’accés a altres sistemes... però tot això amb la màxima seguretat sense posar en risc les dades dels nostres clients. Amb SONICWALL oferim solucions de tallafocs (Firewall) professionals contínuament actualitzats per protegir el sistema de tot tipus d’atacs, així com per auditar els accessos tant interns com externs a la xarxa. També asseguren la connectivitat dels usuaris externs amb les màximes garanties de disponibilitat i seguretat.
  • Disponibilitat: adaptem els sistemes a les necessitats de disponibilitat de cada empresa, no tothom té els mateixos requeriments ni el mateix risc de pèrdua econòmica en cas de parada. Per això tenim des de la solució més bàsica a servidors d’alta disponibilitat, garantint gairebé el 100% d’operativitat.
  • Legalitat: auditem els requeriments de tots el usuaris per assegurar que es disposa de les llicències adequades. És molt important de disposar de software legal per disposar del suport adequat i evitar incidències, a banda dels aspectes legals i més ara que la recent reforma del Codi Penal estableix que els administradors d’una empresa respondran a nivell personal en nom de la seva empresa (mod. Article 31) i poden ser portats a presó per la utilització de programari no llicenciat.

Contacte amb nosaltres, auditarem els sistemes actual i et prepararem una proposta de millora sense compromís... info@btic.cat  Tel.938836899

ActualitzaelServidor.jpg