Associacions empresarials tecnològiques catalanes, es coordinen per a impulsar el model productiu d'innovació i coneixement.

15/06/2015

Associacions empresarials tecnològiques catalanes, es coordinen per a impulsar el model productiu d'innovació i coneixement.

Com a membres de la junta de Ticosona, el passat dimarts dia 9 de juny de 2015, Busisness Tic Consultoria va assistir a la Jornada de Presentació de l'Acord Sinergia, promoguda per CATEI (Associació patronal d’empreses catalanes d´informàtica), amb l'assistència del Director General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, Sr.Antoni Ma. Grau.

L’esdeveniment va tenir lloc al restaurant Attic de les Rambles, i va comptat amb la presència de representants de totes les entitats associades: Alfons Rubio i Pere Martínez (Catei), Ferran Doñate i Oriol Béjar (Aceccat), Pere Temprado i Benito Cerillo (ASSCII), Nacho Sanchez i Ramón Querejazu (Catalunya Apps), Oscar Ortega (CatPL), Albert Baucells i Joan Martínez (TicOsona), Aintzane Arbide (Secartys), Jordi González (Tic Garraf -Penedès), Jaume Catarineu (Tic Anoia), Andreu Bru (PIMEC), Giorgio Maritain (Comerzia).

L'acord Sinergia que ja han signat 9 associacions empresarials tecnològiques de Catalunya (CatEi, Secartys, CatPL, Catalunya Apps, TIC Osona, Tic Anoia, ACECCAT, TIC Garraf-Penedés i ASSCII.) representen més de 1000 empreses del sector. Tenen com a objectius:

Millorar la coordinació general entre les associacions empresarials, la seva interlocució, comunicació i actuacions conjuntes.

Pere Martinez, President de CatEI és el nou president de Sinergia durant els dos propers anys, ha comentat: "Impulsar les empreses tecnològiques catalanes, coordinant els esforços entre les diferents associacions, col·laborant, compartint, creant massa crítica i internacionalitzant, permetrà donar resposta amb Talent a les necessitats tecnològiques actuals de les empreses i de les persones.

Com a nou President de Sinergia vull remarcar que l'acord és obert a totes les associacions tecnològiques que comparteixen el valor de la col·laboració per a crear noves sinèrgies en el sector tecnològic de Catalunya.

Antoni Ma. Grau, Director General d'Industria de la Generalitat de Catalunya ha manifestat a la trobada amb els presidents de les entitats de l'acord Sinergia és una excel·lent iniciativa que dona resposta a les realitats actuals de col·laborar, compartir, i sumar, tot plegat aporta talent de cara a reptes com el Pla Catalunya Industrial que s'impulsa el Govern de la Generalitat juntament amb el sector privat.

sinergia_foto_grau_grup_P1000428_.JPG

Sinergia es més innovació, internacionalització i talent.

Per a més informació: 

www.sinergia.business.com

Twitter: sinergiab

Linkedin: sinergia business