Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció

19/06/2013

Hem estat al SIL-2013  (Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció) a la Fira de Barcelona, amb SCM Logística, empresa col·laboradora de Business Tic Consultoria que ens aporta solucions professionals per als nostres clients, simples, pràctiques i rendibles, en l’àmbit de la distribució i logística.

En aquesta fira s’han presentat sobretot les solucions de piquing per veu de VO-CE, l’ampli equipament, etiquetatge i RFID que ofereix Intermec i Zebra per aquest sector, i en especial les solucions de software especialitzat TWO i SAP WM i EWM. La gran afluència d'empreses interessades al nostre stand  durant la fira, ens encoratge a seguir endavant i a aportar millores constants en tot el que es refereix als sitemes logístics i a tots els processos empresarials que s'hi vinculen. 

Totes aquestes eines, més els 15 anys d’experiència en el sector, ens permeten aportar un valor afegit  a la Consultoria i Implantació de solucions professionals i definitives per la implantació de sistemes automatitzats en tots els processos d’emmagatzematge i distribució. L’èxit en la implantació d’un gran nombre d’empreses, avalen la nostra capacitat per afrontar qualsevol projecte en aquest àmbit, sigui quina sigui la seva dimensió, aplicant les solucions tecnològiques més avançades del mercat.

logoscm.jpg20130619_113140.jpg20130619_102558.jpg