Seguretat a la xarxa - Evita riscos

12/09/2013

La vostra empresa disposa d'una seguretat de xarxa adequada?

Els firewalls de pròxima generació ( NGFW ) han revolucionat el món de la seguretat de xarxa tal com el coneixíem . Per poder protegir una organització contra les canviants amenaces d'avui dia , els NGFW han de ser capaços de proporcionar un nivell de seguretat de xarxa més profund . No només d'inspeccionar fins a l'últim byte de cada paquet mantenint l'alt nivell de rendiment i la baixa latència que les xarxes concorregudes necessiten , sinó que a més han de combinar funcions de desxifrat i inspecció SSL d'alt rendiment, un sistema de prevenció d'intrusions ( IPS ) equipat amb una sofisticada tecnologia anti-evasió i un sistema de protecció antimalware basat en la xarxa que aprofiti els avantatges del núvol perquè la seva organització pugui bloquejar les noves i sofisticades amenaces que van emergint tots els dies .

La necessitat d'un nivell de seguretat de xarxa més profund

Les amenaces de seguretat, en augment:
El creixent ús de Cloud computing , les solucions mòbils , les polítiques BYOD (Bring Your Own Device )-així com l'augment de la informàtica a l'ombra -han incrementat els riscos , la complexitat i els costos de protegir les dades i la propietat intel·lectual de les organitzacions . Les empreses de totes les mides necessiten combatre una àmplia varietat d'amenaces cada vegada més sofisticades , incloses les amenaces persistents avançades (APTs ) , les activitats dels ciberdelinqüents i els atacs d'spam i malware . A la vegada, moltes organitzacions s'han d'ajustar a pressupostos cada vegada més limitats i no disposen dels recursos necessaris per fer-ho amb facilitat .
El pas als tallafocs de pròxima generació
A mesura que augmenten els reptes de seguretat, cada vegada són més les organitzacions que migren de tallafocs tradicionals basats en la inspecció dinàmica de paquets ( SCI ) i en regles de control d'accés a tallafocs de pròxima generació (NGFW ) . Els NGFW han revolucionat el món de la seguretat de xarxa amb el seu eficaç tecnologia de protecció contra les amenaces emergents . A més de les prestacions dels tallafocs tradicionals, els NGFW inclouen un sistema de prevenció d'intrusions ( IPS ) estretament integrat, funcions de desxifrat i inspecció de sessions SSL en temps real, així com funcions de control total i visualització del tràfic d'aplicacions a mesura que travessa la xarxa .
No tots els firewalls de pròxima generació són iguals
Avui dia, els ciberdelinqüents utilitzen tècniques sofisticades per evitar ser detectats i accedir de forma desapercebuda a les xarxes corporatives per robar propietat intel·lectual. Aquests atacs sovint estan codificats mitjançant algoritmes complexos per eludir els sistemes de prevenció d'intrusions. Un cop compromès al sistema destí, el perpetrador de l'atac intenta descarregar i instal·lar malware en aquest. En molts casos , el malware utilitzat és una variant recent que les solucions antivirus tradicionals no són capaços de detectar . A més, els atacs avançats sovint utilitzen el xifrat SSL per ocultar la descàrrega del malware o fins i tot per dissimular el trànsit de comandament i control enviat pel perpetrador de l'atac des de l'altre banda el món. D'altra banda , els NGFW que utilitzen algunes organitzacions comprometen el rendiment de la xarxa per poder oferir un nivell de protecció satisfactori , la qual cosa es tradueix en una disminució de la productivitat, i fins i tot obligar algunes organitzacions a eliminar o limitar les seves mesures de seguretat existents per poder complir les exigents necessitats de rendiment de la xarxa . Amb les amenaces d'avui dia, aquesta pràctica pot ser molt perillosa .

És clar que hi ha la necessitat d'un conjunt de funcions més avançades de detecció i protecció contra amenaces . Les organitzacions d'avui dia necessiten un NGFW que sigui capaç de proporcionar un nivell de seguretat de xarxa més profund sense comprometre el rendiment- i un cost total de propietat optimitzat tant per a empreses grans com per a negocis petits .
  

Els NGFW de Dell SonicWALL : un nivell de seguretat de xarxa més profund 

Els NGFW de Dell SonicWALL proporcionen un nivell de seguretat de xarxa més profund sense comprometre el rendiment . Per a això inclouen funcions de desxifrat i inspecció SSL que amplien la protecció al tràfic xifrat mitjançant SSL , 1 IPS equipat amb una sofisticada tecnologia antievasió i un sistema de protecció antimalware basat en la xarxa que es manté al corrent de les amenaces més recents . 

Seguretat empresarial a un preu de Pime

Tenir una seguretat insuficient pot ser pitjor que no tenir seguretat en absolut, i les petites i mitjanes empreses que es limiten a implementar un tallafocs mínim i s'obliden d'ell, sovint tenen una falsa sensació de seguretat que pot donar com a resultat un atac inesperat . No hi ha motius perquè les pimes escatimin despeses en la seguretat, atès que les solucions de seguretat i protecció de dades de SonicWALL ® ofereixen una seguretat d'última generació i de nivell empresarial a un baix preu. A més de ser econòmiques, les solucions SonicWALL són completes i fàcils d'implementar.
Per a més informació contacte amb nosaltres: info@btic.cat – www.btic.cat