Sessió informativa Novetats Fiscals Renda 2013. 30 d'abril de 2014

3/05/2014

Sessió informativa sobre les novetats Fiscals per la Renda 2013.

Conjuntament amb MB Ripoll i SAGE, hem celebrat a l’Auditori del VIT al Recinte Firal el Sucre de Vic aquesta sessió informativa que ha estat de gran interès per tots els assistents.
Ignasi Vidal, Director de Zona de SAGE Soluciones Gestión Empresarial, ha presentat el concepte del Despatx Intel•ligent amb eines de millora de relació amb els clients del despatx i d’increment de la productivitat del negoci i de le l’anàlisi de la informació.
Josep Maria Noguera Amiel, economista Consultor de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris, ha detallat totes les novetats i canvis substancials que afecten a la Renda 2013, de manera molt concreta i explícita.
Joan Carles Navarro, consultor de la delegació de SAGE a Girona, ha mostrat tots els canvis i les importants millores operatives que s’han incorporat al mòdul de Renda de SAGE Despachos.

Finalment hem fet un cafè acompanyat d’algunes pastes per intercanviar opinions de manera distesa entre tots els assistents. Gràcies a tots els participants.

SessioNovetatsFiscals.jpg