Qui som?

Business Tic Consultoria, SC  som un equip de professionals en les solucions TIC amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

El nostre objectiu és buscar les solucions més adequades per a cada empresa i per a cada procés. No ens limitem a una venda d’uns productes determinats, sinó que apliquem una metodologia de Consultoria i Anàlisi per a determinar quines són les eines més apropiades per al seu negoci.

El mercat està farcit de productes però no tots són vàlids per a tothom, sempre cal partir dels requeriments reals de cada procés empresarial i també de les possibilitats econòmiques d’inversió, així com de la disponibilitat organitzativa i humana per a la integració de les noves eines.

A Business Tic  Consultoria, ens impliquem en els projectes des del seu inici fins a l’aplicació total als processos de l’empresa, donant la màxima importància al suport directe i a la gestió del canvi.

La nostra política de col·laboració amb d’altres empreses del sector ens permet cobrir totes les necessitats amb plena garantia, de manera que els nostres clients tenen un únic  interlocutor per a totes les necessitats tecnològiques.

El nostre equip: al servei del teu negoci.