Disposem dels produtes de les principals marques TIC.

ProductesMarques.jpg

MicrosoftPartnerNetwork.png

 
Partner certificat en tots els productes Microsoft

Sol·licita informació i demos, Contacte amb nostaltres.

Gestió empresarial i per a despatxos professionals

Quan necessites tenir els processos del teu negoci sota control, un ERP (Enterprise Resource Planing) és el programari adequat. Troba el programa ERP que més s'ajusti a les teves necessitats per ajudar-te en la gestió de les teves finances, la relació amb els teus clients (CRM) i en el control de la teu estoc, entre altres tasques.


Solucions per al control de planta, producció i planificació

Control de tots els processos implicats en la fabricació, la planificació de les ordres de treball, el seguiment en temps real de la feina feta i pendent, així com dels resultats posteriors, per poder donar d’aquesta manera el màxim valor a l’empresa fent servir els mínims recursos necessaris.

Mobilitat – Prevenda i Autovenda

Solució de gestió comercial que cobreix totes les necessitats operatives de la seva xarxa de vendes. Cada comanda que realitza contribueix a la satisfacció del client i per tant a crear la fidelitat d’aquest, OrdersCE ajuda a servir els seus clients millor i més ràpid que mai, i sense necessitat de canviar el seu sistema de gestió actual... (per IPAD, Android o PDA) 


Eines per a tot tipus d'empresa

Programes àgils i funcionals de baix cost per a Empreses, Comerços (Punt de venda), Despatxos Professionals, Restaurants, Campings, Hotels i Cases Rurals, Administració de Finques, Nòmines...


Sistemes de gestió de temps per la presència, accessos i control dinàmic de planta.

Solucions de control de temps i presència ideals per a la Pime gràcies a la seva òptima relació qualitat-preu i a la seva interfície dinàmica i d'ús intuïtiu. És una solució 100% web, amb tecnologia ASP.NET i integració amb base de dades SQL.

Terminals amb lector de proximitat,  empremta dactilar, biometria facial...Robotics_MX7.png

Permet administrar eficaçment tot el cicle de gestió de temps de presència dels empleats de l'empresa: alta i identificació, tractament dels diferents horaris, justificacions i calendari, control i seguiment de les incidències i variables més habituals.

Alimentació i Indústria Càrnia

Experts en el sector carni i de l’alimentació, per això disposem d'una de les millors solucions verticals existents al mercat per resoldre els processos específics d’aquestes empreses (traçabilitat, etiquetatge, seguretat alimentària...). per a totes les indústries que ho requereixen. (Escorxadors, Sales de desfer, Embotits, Plats preparats, Cuines centrals, Càtering hospitalari i escolar...)


Consultoria i Solucions SGA per a la gestió de logística i magatzems

Servei de consultoria i auditoria per optimitzar la seva empresa recolzant-nos amb un sistema de gestió personalitzable creat per cobrir les necessitats presents i futures del seu magatzem. Entorn visual, tant en les estacions de treball com en els terminals PDA dels operaris, fent un programa accessible per a qualsevol personal de nova incorporació. Aquest sistema enllaça amb diferents ERP del mercat ...

Solucions GMAO – Gestió del Manteniment Assistit per Ordinador.

Eines per a la gestió de manteniment dels equips i/o instal·lacions de les empreses, tant manteniment correctiu com preventiu, predictiu, etc.