logo_ada_sense_fons.gif                                                                                     logo_delsys_sense_fons.gif

Solució complerta per a empreses del sector carni i d'alimentació en general

Escorxadors - Sales de desfer - Fabricants d'Embotits - Pernils - Vacú - Peix - Fabricació i manipulació d'aliments - Cuines escolars - Catering -  Cuines Hospitalàries ...

Amb ADA oferim una solució diferent al què hi ha al mercat, no és una solució estàndard adaptada al sector, és una solució que parteix dels processos productius i de traçabilitat i que creix fins a cobrir totes les àrees del teu negoci.

L’experiència de Delsys neix de l’aportació de solucions concretes en els circuits de planta, pensant en que la base de qualsevol empresa d’aquest sector és facilitar la recollida de dades a planta i l’enllaç amb els circuit de traçabilitat, sempre orientats en la informació de la fitxa tècnica i en oferir eines simples que permetin produir amb efectivitat, complint tots els requeriments legals i operatius de qualitat de manera que els operaris es puguin limitar a fer el seu treball sense haver de pensar en res més.

No parlem només d’eines informàtiques..., aportem solucions reals a les necessitats de la teva empresa: consultoria, software, sistemes, mecanització de planta, etiquetatge, sistemes de pesatge, sistemes de control de qualitat i RX, sistemes SGA per la gestió d’expedicions i magatzems intel·ligents...

  • Integrable amb qualsevol ERP del mercat. No cal canviar l’ERP, podem automatitzar les àrees requerides sense haver de canviar el què ja està resolt.
  • Escalable Podem créixer amb el teu negoci i abarcar totes les àrees de l’empresa (planta, fabricació, logística i finances)
  • Vertical Tenim una solució dissenyada expressament per a cada sector, no cal adaptar el programa als processos de l’empresa, ja l’hem dissenyat per oferir una solució pensada pel teu negoci.
  • Baix cost de manteniment Pretenem que la nostra solució la pugui mantenir la pròpia empresa, oferim eines que simplifiquen la gestió diària de cara a reduir la dependència amb el proveïdor i els costos que es deriven d’això. (dissenyador d’etiquetes, dissenyador de pantalles, etc)

Inici


 Sol·licita informació i demos, Contacte amb nostaltres.

Els nostres clients

Algunes de les empreses que ja confien amb les nostres solucions:

referencies.jpg

Business Tic Consultoria, SC - Solucions - Alimentació i Indústria Càrnia