Molt bona acollida del Seminari de Seguretat Alimentària

15/05/2013

Business Tic Consultoria conjuntament amb l’empresa Delsys i Bizerba, i amb la participació del Sr.Carlos Boada de Jamones Centelles,  hem celebrat a la Sala Coll i Bardolet del’edifici el  Sucre de Vic un Seminari sobre Seguretat Alimentària i Gestió de Costos a la indústria càrnia amb una trentena d’assistents.

El seminari ha estat un gran èxit i els assistents han pogutconèixer de ben  a prop  les eines i solucions específiques que oferim per aquest sector. La valoració dels participants ha estat molt bona i han remarcat la importància de les funcionalitats que ofereix la solució ADA de Delsys pel que fa a eines de gestió de planta, traçabilitat i etiquetatge, en front de les solucions tradicionals d’ERP que hi ha al mercat.

També ha estat molt ben acollida l’exposició sobre  codificació QR i Databar per part de Bizerba, com a requeriment indispensable a curt plaç dins el sector.

Per la seva banda el Sr.Carlos Boada ha fet una presentació molt aclaridora en base a la pròpia experiència del perquè ADA és la millor aposta com a eina de gestió en la indústria càrnia i d’alimentació, així com de quins són els punts clau en el moment d’escollir i implantar una solució informàtica.

Moltes gràcies a tots els assistents i col·laboradors.

IMG_2846.jpg